onsdag den 29. september 2010

Godmorgen Smothie

Hyldebærene er over os, derfor bruger jeg i denne tid hyldebær i min morgen smothie.
De er sprængfyldt med bla. c-vitaminer, de smager godt og så er de gratis. Det var næsten et kinderæg, (hele 3 ting på en gang) bare meget sundere he,he.

Jeg havde noget ekstra tid i sidste weekend, så jeg var ude og plukke hyldebær, dejligt afslappende bare at gå der i sine egne tanker og plukke løs, hjem og skylle hyldebærene+fjerne stilke, så i små poser og i fryseren så er de lige til at tage op til en morgen-smothie :0)).

Jeg vil gerne dele min opskrift på den morgen-smothie jeg spiser lige nu, med jer alle.

Smothie:
Frosne hyldebær.
Frisk ananas.
Hybenpulver ca. 1tsk. fuld.
Et drys kanel.
2 spsk. Lecithin Granulat. (købes i helsekosten)
1 spsk. ærteprotein-pulver. (købes i helsekosten)
3 spsk. livets olie. (købes i helsekosten)
Spædes op med soya-mælk, (den uden sukker) indtil rette konsistens, eller til din blender kan blende det.
Det hele blendes sammen og bliver meget fløde youghurt-agtigt i smagen.

Denne smothie er sprængfyldt med gode ting og sager, som kroppen, hjernen og imunsystemet elsker.(og det kan jeg jo godt li he,he)

Hvis man har lidt travlt om morgenen, kan smothien laves lidt tyndere, puttes i et termokrus med sugerør og wupti har man en smothie "to go".
Jeg er mæt, hele formiddagen efter at have indtaget sådan en godmorgen-smothie.

Håber at der er nogen der bliver inspiret til at lave deres egen morgen-smothie.

Bon appetit og god dag til jer alle.

P.s. Glemte at skrive i min madopskrift igår, at der er gluten i Bulgur, så hvis man vil undgå gluten smager det også hammer godt med brune ris (evt en rest) istedet for bulgur.

3 kommentarer:

  1. Mmmmmm... lyder godt! Har aldrig tænkt over at jeg kan bruge hyldebær... tak for inspirationen.
    kh
    Annika
    www.annikagran.dk

    SvarSlet
  2. Hejsa, jeg bruger også hyldebær - men som saft :-) Ofte i stedet for Aronia. Mums! Super idé, at fryse hyldebær ned! Det må jeg prøve!

    Mange hilsner fra
    Hanne

    SvarSlet
  3. Altid dejligt at kunne inspirere andre :0)), ligesom jeg selv bliver inspiret af andre bloggere.
    KH.
    Anne-Mette

    SvarSlet